Stort og småt om internethandel

En centralstøvsuger er meget effektiv og nem i brug

Der er mange der er i tvivl om de skal vælge den ene eller den form for støvsuger, når de bygger nyt hus. Er det en helt almindelig transportabel model man skal have, ellers skal man overveje et centralt støvsugeranlæg. Artiklen her vil prøve, at gøre dig klogere på, hvad et centralt støvsugersystem er, så det måske bliver nemmere for dig at vælge. En centralstøvsuger, er m... Læs mere »

En centralstøvsuger er det perfekte valg til allergikere

I mange hjem og især dem med små børn er en af de helt store udfordringer sand og snavs på gulvene. For når børnene kommer hjem fra børnehave eller når de er ude og lege i sandkassen i haven, så tænker de ikke altid over at tage deres fodtøj af, inden de står inde i køkkenet og beder om noget at drikke. Så mange forældre føler at de konstant render rundt med kost eller en støvs... Læs mere »

En flagstang forpligter, men er pæn når flaget er hejst

Det er i mange boligkvarterer nye som gamle, med grundejerforening eller uden eller også dem der bor ude i de små lokal samfund, meget brugt at være tæt på naboerne og fejre hinanden når der er fødselsdag, barnedåb, konfirmation, bryllup eller anden given lejlighed dertil. Og det sker på mange forskellige måder rundt omkring i landet, grundet forskellige traditioner. Men en af ... Læs mere »

Normann Copenhagen har et klassisk og stilrent design

Hvis du er typen der elsker fede detaljer, lækre designs og ting der skiller sig lidt ud fra alt det andet. Og hvis du gerne vil have at dit hjem stråler af kvalitet og godt kan lide at blive inspireret af ting fra bo bedre og lignende. Så lyder du som typen, der går op i kvalitet og gerne vil betale lidt ekstra for at skabe lige præcis det look i din nye stue eller dit køkken ... Læs mere »

Flagstænger giver ofte anledning til nabostrid over flagdage

Der er mange anledninger hvor flaget skal hejses og det kan godt give grobund for nogle diskussioner i nabolaget. Hvornår skal der flages, for hvem skal der flages og er der bestemte flagregler i den grundejer forening man bor i. Nogle er af den holdning at har man en flagstang er man forpligtet til at flage i alle givne lejligheder, hvor der er noget at fejrer ved en af naboer... Læs mere »

Koziol et super sejt og humoristisk design mærke

Kan du lide lækkert funktionelt farvestrålende design, så findes der et mærke der hedder koziol. De laver alverden ting, altid med et lille tvist af humor. Deres design udstråler en fantastisk overskud, fordi de formår at blande kvalitets design med et twist af humor. Og selv om det er mode med enkelt design, er der ikke noget så cool, som hvis man tør blande det med lidt farve... Læs mere »

En vimpel er synligt i hele nabolaget, de findes i flere bredder

Har du hus, villa eller kolonihave, så er der ingen grund til ikke at have en flagstang, for det at flage er festligt og meget nationalt. Det er med stolthed man kan hejse det danske flag Dannebrog til tops, på fødselsdag og alle flagdage, og dem er der heldigvis en del af året rundt. Det eneste der er en vigtig grundregel er at man skal huske at tage flaget ned inden solnedgan... Læs mere »

Klinker giver rummet et unik look

Der findes uendelig mange muligheder for valg af gulve i hjemmet. Der findes både trægulv, plankegulv, laminatgulv, sildeben, korkgulv, osv. Mange holder sig til det sikre trægulv, da det ofte passer til de fleste hjem. Hvis man vil gøre det mere elegant at se på og måske gerne vil holde det meget stilrent, vil klinker være en oplagt mulighed for gulvbelægning. Man kan få flise... Læs mere »

Trægulve kan give et lys til dit hjem

Overvejer i at gøre noget nyt ved hytten, og dens indretning så den kommer til at fremstå langt mere moderne mm. så kan et nyt gulv tit og ofte gøre underværker. Et mørkt og slidt gulv giver rummet et meget trygget og trist udtryk. Lyse lækre gulve samt lyse væge og lofter kan gøre at, et rum ser meget større ud end det enlig er. Derfor kunne man overveje at male og skifte gulv... Læs mere »

Feripenge kan bruges til mange gode ting fx. renovering af bolig

Har du også tænkt at bruge nogen af dine feriepenge til at renovere dit hus, eller vil du måske bruge lidt af din ferie til at lave om derhjemme. Kunne jo være du er træt af dit nuværende badeværelse og synes den trænger til at blive lidt mere moderniseret og på tide at sige farvel til pastel farver og træk-og-slip toilet. En del VVS arbejde kan man sagtens gøre selv og hvis de... Læs mere »

Kloakrensning - Hvorfor ikke få den bedste pris

Nogle gange er det vigtig at det går stærkt, og andre gange betyder det ikke så meget. Derfor er der også et kloakfirma der hedder kloakservice.info, der har valgt at tilbyde en løsning, hvor du kan spare mange penge, hvis du får lov til at komme ved lejlighed. Kloakrensning er nemlig en ydelse, hvor der ikke er nogen grund til at betale mere end højt nødvendig, for det er jo i... Læs mere »

Vi fik brug for kloakservice

Vi har lige været ude for, at et af vores afløb i kloakken var stoppet, så vi måtte have fat i kloakservice, for at afhjælpe problemet. Vi har aldrig prøvet, at vores afløb har været stoppet, men det skulle jo ske før, eller siden. Da firmaet kom herud løste de lynhurtigt problemet og det kostede os ikke en formue, som vi ellers havde frygtet. Kloakservice vil vi absolut benytt... Læs mere »

VVS på nettet

Der er rigtig mange fordele i at købe vvs på nettet i stedet for at købe det i butikkerne. Den helt store ting er at du kan spare rigtig mange penge ved at købe dine vvs ting på nettet. Du kan både finde dit nye toilet samt vvs badeværelse som kan være et rigtig smart damixa køkkenarmatur som faktisk er på tilbud lige nu. Når man alligevel skal ud for at købe et damixa køkkenar... Læs mere »