Stort og småt om internethandel

Zhenzi er til dig med runde former, men gerne vil se smart ud

Hvem kender ikke følelsen af, at det er blevet sommer uden at du egentlig har opdaget at det var på vej og når du tager et kig ind i garderoben, så er der bare intet sommertøj der passer, eller det er bare for gammelt, slidt og på ingen måde trendy længere. Dette gælder selvfølgelig også for store piger, men der er et tøjmærke som gør det nemt hurtigt og billigt at blive opdat... Læs mere »

Tøj til store piger behøver ikke at være kedeligt

Listerne over butikker der forhandler tøj er kilometer lange, når man går på nettet for at finde lidt inspiration til hvor man skal handle næste gang. Det gælder efterhånden også hvis man er sidder som en kvinde med runde former. Hvor der før var et minimalt udvalg er der nu en lang liste over butikker som forhandler tøj til store piger. Mange store piger synes ikke det er spæn... Læs mere »

Ofelia er et tøjmærke der har stort fokus på mode og pasform

Du kender med garanti oplevelsen af at klædeskabet føles gabende tomt, selvom der ikke er en ledig plads og på trods af det, er der ikke noget spændende at tage på. Og om 10 minutter skal du være ude af døren og så er det, at panikken begynder at melde sig og oftest ender man i en halv løsning, du ikke føler dig godt tilpas i. Der er flere gode råd til hvordan du kan løse denne... Læs mere »

Plasttæpper er nutidens svar på måtter både inde og ude

På denne årstid, hvor det enten regner eller måske snart endda sner, kan det ikke undgås at der kommer skidt og sand med ind under skoene når du har været ude. Og hvem synes det er sjov at skulle støvsuge flere gang om dagen. Så derfor vælger mange at ligge en måtte inden for døren, til lige at tage det værste sand inde man går videre ind i gangen. Så er omfanget af sand da beg... Læs mere »

Zhenzi har stort fokus på pasform og et feminint look

Julefrokoster, nytårsaften og andre højtider som kræver at man klæder sig pænt på, kan for mange piger med runde former og lidt for meget på sidebenene, godt gå hen og blive en træls oplevelse. Men det er det absolut ingen grund til, for man kan i dag få rigtig meget smart og feminint tøj også selv om man har flotte runde former. Et af de mærker der har specialiseret sig i tøj... Læs mere »

Tukisukat voivat olla suureksi avuksi raskauden aikana

Odottavilla äideillä jalkojen turvotus, suonikohjut, pinnalliset veritulpat ja jalkojen väsymys ovat yleisiä vaivoja. Niitä alkaa ilmetä raskauden aikana jo varhain, vaikka sikiö on vasta muutaman sentin kokoinen. Mistä vaivat oikein johtuvat? Raskauden aikana elimistön hormonitasapaino muuttuu: Veren määrä ja kehon paino lisääntyvät ja sitä myötä verisuonten paine nousee. Vauv... Læs mere »

Cassiopeia dametøj til dig der gerne vil have god pasform

Så er det ved at være den tid hvor sommertøjet skal pakkes af vejen og der skal skiftes lidt ud i garderoben og der skal lidt nyt efterårstøj ind. Så er der to muligheder enten skal der en dejlig shoppe tur til og er der ikke helt tid til det, så skal du blot gå på internettet og søge lidt rundt og så er garderoben med garanti fyldt op i løbet af ganske kort tid. Men der findes... Læs mere »

Broste Copenhagen har noget for enhver smag og pengepung

Når hjemmet bliver lidt for kedeligt og der ligesom trænger til en udskiftning, så er det ofte efterfulgt af en større udskrivning inden du får skiftet alt det du gerne vil. Men heldigvis er der nogle webshop der rummer alt lige fra brugskunst og nipsting til puder, lamper og møbler. Og nogle af de webshops har også haft for øje, at det skal ligge i et pris niveau på, så alle k... Læs mere »