Stort og småt om internethandel

Plasttæpper er nutidens svar på måtter både inde og ude

På denne årstid, hvor det enten regner eller måske snart endda sner, kan det ikke undgås at der kommer skidt og sand med ind under skoene når du har været ude. Og hvem synes det er sjov at skulle støvsuge flere gang om dagen. Så derfor vælger mange at ligge en måtte inden for døren, til lige at tage det værste sand inde man går videre ind i gangen. Så er omfanget af sand da begrænset til at størst delen ligger der.
Men de traditionelle tæpper og måtter er ret kedelige, vælger du derimod plasttæpper så har du et hav af muligheder for både farve og mønstre.
Et af de meget populære firmaer der leverer disse tæpper er det Svenske firma Horredsmattan, de producerer nogle kvalitets tæpper, som du kan have liggende både inde og ude. Det materiale de bliver produceret i er så slidstærkt at de kan holde til både vind og vejr.
De oprindelige måtter man kan få til at ligge ude, er lavet af et materiale der optager vandet, så du vil opleve at du træder ud på en gennemblødt måtte, men har du derimod plasttæpper liggende, vil være fri for dette. For et plasttæppe afskyr vandet, det løber af og ned igennem måtten i stedet.
Som før nævnt fås denne type tæpper i mange forskellige mønstre, farver og størrelser. De fås ned til små måtter til at ligge foran døren, til lange løbere der kan bruges i store halls.
Mønstrene findes i både striber, cirkler, blomster, elge, ord med mere. Og farverne går lige fra neutrale grå, sorte og hvide til mere farverige i alle regnbuens farver.
Alle disse kombinations muligheder sikrer at du med garanti også vil kunne nogle plasttæpper der falder i din smag. Og når først du har haft et liggende, så bliver du så glad for det at du vil have flere. Og endnu en firdel ved tæppet er at det kan vaskes i vaskemaskinen når du synes at nu er det blevet for beskidt og kort tid efter så er det tørt igen og klar til brug.