Stort og småt om internethandel

En centralstøvsuger er det perfekte valg til allergikere

I mange hjem og især dem med små børn er en af de helt store udfordringer sand og snavs på gulvene. For når børnene kommer hjem fra børnehave eller når de er ude og lege i sandkassen i haven, så tænker de ikke altid over at tage deres fodtøj af, inden de står inde i køkkenet og beder om noget at drikke. Så mange forældre føler at de konstant render rundt med kost eller en støvsuger for at huset bare skal se nogenlunde ud, hvis der skulle komme nogen uanmeldt forbi. Her kan en centralstøvsuger komme til stor hjælp, for den kan monteres nede i soklen på for eksempel køkkenet og så er det bare lige at feje det hen foran skubbe knappen til siden med foden og så suger den hurtigt sandet væk og så er du klar til at fortsætte det du havde gang i inden, de store støvler vadede lige ind i køkkenet.
Men også hvis det er hele huset der står for en tur med støvsugeren, kan en centralstøvsuger varmt anbefales for det er blot en slange der skal findes frem og kobles fast i hullet i væggen og så er du klar til at støvsuge.
Men den er også med til at sikre et godt indeklima, for modsat en almindelig støvsuger der sender en lille del af støvet tilbage til rummet, så sender centralstøvsugeren alt støvet hele vejen gennem slangen og ind gennem rørsystemet i væggen og ud til beholderen som ofte er monteret ude i et skur. Så på den måde undgår du at få støvet tilbage i rummet og dermed er det også en god løsning hvis der er støvallergikere i hjemmet.
Mange frygter at en centralstøvsuger larmer enormt meget fordi den skal suge så kraftigt for at nå suge skidtet helt ud i beholderen, men det er ikke tilfældet for selve motoren er monteret ude ved beholderen og den dermed kan den ikke høres indenfor når du støvsuger. Så den eneste lyd du vil kunne høre indenfor når du støvsuger er en svag hvislen fra mundstykket når det kører hen over gulvet, så det er en meget støjsvag løsning, kontra den almindelige udgave af støvsugere.