Stort og småt om internethandel

En vimpel er synligt i hele nabolaget, de findes i flere bredder

Har du hus, villa eller kolonihave, så er der ingen grund til ikke at have en flagstang, for det at flage er festligt og meget nationalt. Det er med stolthed man kan hejse det danske flag Dannebrog til tops, på fødselsdag og alle flagdage, og dem er der heldigvis en del af året rundt. Det eneste der er en vigtig grundregel er at man skal huske at tage flaget ned inden solnedgang, da man ellers siger at man flager for fanden. Og det skulle jo helst ikke ske med det danske flag.
Har du en flagstang og kan du lide at flage, så har du måske hørt om en bred vimpel. Hvis du aldrig har hørt om en bred vimpel, kan du læse mere her. Denne type vimpel er bredere og kortere end en klassisk vimpel, den er super praktisk, hvis du skal flage i et område hvor der er huse eller træer tæt ved.
Vælger du at købe en sådan dannebrogsstander, kan du være sikker på at have en rigtig flot vimpel, som kan ses af alle naboer. Det at flage er super hyggeligt og det danske flag er utrolig smukt, mod en blå himmel.