Stort og småt om internethandel

En magnetmadras kan hjælpe mod mange lidelser og symptomer

Magneter er kendt for deres helbredende egenskaber, dette har ført til begrebet magnetmadras, der er med til at fremme magnetisk healing i komfort og bekvemmelighed i din egen seng. Bortset fra brugen af magnetiske rullemadrasser, produkter såsom magnetiske smykker, magnetiske wraps, og magnetisk-condition vand siges at være gavnlig.

Hvordan virker det så, når man sover på en magnetisk madras?
Omkring 50 til 200 magneter er syet ind i stoffet. De er gemt inde mellem skum eller polyesterfibre, og så er der et ydre lag af stof, som normalt er af et allergivenligt materiale såsom bomuld eller damask. Madrassen er kun 3 til 4 cm tyk og kan bruges i stedet for den oprindelige topmadras. Men da magneterne er polstret godt, behøver du ikke at bekymre dig om at føle magneterne gnave ind i huden. Magneterne er normalt bedømt mellem 200 til at 10000 gauss, jo højere den er jo mere potent er dens virkning.
Det siges, at der er en stigning i blodcirkulationen i den del af kroppen, der er i kontakt med magneten. Det betyder, at den del modtager en sund tilførsel af ilt og andre næringsstoffer, hvilket fører til heling.

Nogle patienter som kan drage fordel af, at benytte magneter og sove på en magnetmadras med stor positiv effekt, er mennesker der lider af følgende sygdomme som søvnløshed, krops smerter der ikke nødvendigvis er præciseret et bestemt sted, problemer med blodcirkulationen. Men også folk som lider af stress og migræne kan have stor gavn af det. Lider man af afhængighed til for eksempel til nikotin er der også for størst delen hjælp at hente. Men som med så mange andre behandlingsformer, medicinske som alternative, er det individuelt om hvordan man reagerer på behandlingen.

Hvilket leder videre til spørgsmålet, er der så konkrete fakta der beviser at det virker eller er det ren indbildning og placebo effekt?
Der er et par undersøgelser, der har forsøgt at bevise nytten af ​​en magnetmadras. Størstedelen har haft rigtig positiv effekt og derfor er der intet der tyder på andet. Men igen er der heller ikke nogen undersøgelse der helt præcist kan dokumentere hvad og hvorfor det virker eller ej. Så derfor er der ingen skade i at eksperimentere med det. Man skal dog huske, at det er en god ide at vejlede sig med en specialist på området, for at finde den helt rigtige magnet behandling, til den sygdom eller de symptomer som du døjer med.
En god ide er også, altid at tale med din læge, før du prøver noget nyt til at helbrede en sygdom. Dette omfatter også den magnetiske madras. Da der ikke er noget konkret bevis for virkningerne af magnetiske rullemadrasser, er det sikrere at tage lægens råd.
Og det gælder også selvom magnetterapi ikke er nyt og har været praktiseret gennem flere tusinde år. Men da beviserne er er tydelige klare og veldokumenterede, betragtes det som usikkert.
Folk som gravide, spædbørn, og dem med pacemaker bør undgå at bruge en magnetisk madras.

Er du typen, der ofte sidder og arbejder i sengen med din bærbare pc, skal du være meget forsigtig med hvordan du bruger den, da en magnetmadras pga. sine magneter, er i stand til at påvirke computerens harddisk.