Stort og småt om internethandel

Plasttæpper er slidstærke, praktiske og kan bruges inde som ude

Når der bygges huse i dag, er der ikke mange der vælge at ligge et væg til væg tæppe på gulvet, derimod et klinker og trægulve det helt store hit. Og det er der også mange gode grunde til, det er for eksempel langt nemmere at rengøre og der samler sig ikke den samme mængde støv og skidt, som man ikkekan få væk. Så er man allergiker er det også klart en fordel at undgå disse støvsamlere, men generelt har vi alle godt af et sundt indemiljø – allergi eller ej.
Men til gengæld er der mage der synes det bliver for koldt og farveløst uden tæpper på gulvene, så mange vælge at købe små tæpper og løbere i stedet.
Og her er der kommet et nyt produkt på markedet, plasttæpper som kan erstatte det traditionelle bomuldstæppe.
Men hvorfor skal man vælge et tæppe af plast? Det skal man fordi der er klare fordele ved at vælge denne type i stedet.
For det første er plasttæpper langt mere slidstærke end andre tæpper og samtidig er de langt mere praktiske fordi de er meget nemmere at rengøre. Er der spildt noget på et traditionelt tæpper, så skal det hvis man er heldig kun en tur i vaskemaskinen og så skal man vente en evighed på at det tørre. Men i værste fald er man nødt til at have det til rensning, for at det kan blive rent. Med et plastiktæppe, kan man blot tage en klud og tørre det væk og er det en større plet, kan det komme i vaskemaskinen eller skylles under bruseren.
Så vil nogle nok sige hvor er fordelen så, det er at tæppet vil hurtigt være tør, fordi det ikke suger alt vandet til sig – stræk tæppet og hæng det ud en kort tid og tæppet er igen klar til at pynte på dit gulv.
En anden fordel med plasttæpper er, at grundet deres slidstærke egenskaber kan de bruges overalt i huset lige fra hoveddøren til badeværelset og endda ude på terrassen. Selvom et plasttæppe har lagt ude på terrassen i flere år, vil du ikke kunne se den store forskel, farven vil måske ændre sig lidt på grund af sollyset, men det vil stadig være pænt at se på og bære præg af at have lagt ude i vind og vejr. Ligeledes vil det heller ikke tage skade af, at ligge i et fugtigt badeværelse.
Plasttæpperne er som oftest håndvævet og dermed også udført i høj kvalitet og det resulterer også i, at du vil opleve tæpper med et flot ensartet udtryk på trods af at plastfibrene er glatte og kan være svære at styre, i forhold til for eksempel bomuld.
Så står du for at skulle have nye tæpper, kan det klart anbefales at tage et kig på de moderne og flotte plasttæpper inden du vælger.