Stort og småt om internethandel

Magnetmadrasser kan have indvirkning på mange skavanker

Magneter er kendt for deres helbredende egenskaber, og har været brugt til terapi i tusinde af år. Det har ført til begrebet den magnetiske madras, som bruges af mange, til at fremme magnetisk healing med, mens man ligger komfortabelt og bekvemmeligt i sin egen seng.

Men hvordan virker magnetmadrasser egentlig?
Omkring 8 – 14 magnetbaner, er syet ind i stofbetrækket. Det er klemt inde mellem skum eller polyesterfibre og er omgivet af et ydre lag af stof, som normalt er et allergivenligt materiale såsom bomuld eller damask. Men man kan også få madrasser der har lækker kvalitets uld på den side man sover på. Madrassen er ikke særlig tyk, men da magneterne er polstret godt, behøver du ikke, at bekymre dig om at mærke magneterne, mens du ligger og sover. Eller at de gnaver og føles som de graver sig ind under huden.

Det siges, at de har en positiv effekt på blodomløbet, at der vil ske en stigning i blodcirkulationen i den del af kroppen, der er i kontakt med magneten. Det betyder, at en del modtager en sund tilførsel af ilt og andre næringsstoffer, hvilket fører til heling. Og alt dette imens de sover og ikke skal røre en finger for det.

Der er en del patienter, med både forbigående symptomer og permanente skavanker, som med fordel vil kunne drage fordel af brugen af magnetmadrasser.
Mennesker, der lider af følgende sygdomme / skavanker, kan være interesseret i at prøve magnetisk terapi for at opleve de positive effekter, der er ved at have få magnetterapi.

En skavank som søvnløshed, er klart noget mange oplever stor glæde af at blive behandlet for med magneter. Ligeledes profiterer mange der døjer med blodcirkulationen og migræne også af denne behandlingsform og rigtig mange kommer ud på den anden side gladere og lettet over, at det har hjulpet. For eksempel når blodcirkulationen er svag, kan du finde ud af det ved, kolde hænder og fødder. Sover du med en magnetmadras, vil du opleve at dette ændrer sig.

Kropssmerter og stress kan være svære at definerer, men hvis du har prøvet alt andet, uden resultater og bedring, så skal du prøve at sove på magnetmadrasser og vågne friske og veludhvilede, efter lidt brug af madrassen.
Andre sygdomme som, fibromyalgi, multipel sclerose, epilepsi og nikotin afhængige, skulle efter sigende også profitere af denne behandlingsform. Så kan du nikke genkendende til nogle af de ovennævnte punkter, så er svaret på dine bønner måske magnetmadrasser.

Der er et par undersøgelser, der har forsøgt at bevise effekten af ​​en magnetisk madras. Mens der ikke har været nogen afgørende resultater, er der heller intet, der tyder på andet. Og da det har været kendt så mange år tilbage som behandlingsform, er der derfor ingen skade i at eksperimentere med det.

Må alle sove på en magnetmadras?
Du skal altid tale med din læge, før du prøver noget nyt for at lindre eller helbrede en sygdom. Dette omfatter også magnetmadrasser. Da der ikke er noget konkret bevis for virkningerne af magnetiske rullemadrasser, er det sikrere at tage lægens råd med på vejen.
Gravide, spædbørn, og dem med pacemaker bør undgå at bruge en magnetisk madras, medmindre lægen har vejledt om andet.