Stort og småt om internethandel

En kreditkortholder kan fås i mange modeller og størrelser

Minimalistiske tegnebøger har fået en enorm stigning i popularitet i de seneste år. Så har du besluttet dig for, at det er på tide du også investerer i en strømlinet, minimalistisk kreditkortholder til dig selv, men du ingen idé har om hvor du skal begynde, så kig med her. Dette marked er blevet mere og mere overvældende, og der kommer hele tiden nye modeller som er med til at mætte markedet, som tiden skrider frem. Men det er jo kun godt for frobrugeren, for så er der et stort udvalg og en model par matcher lige præcis den enkeltes behov. Men det kan også være lidt af en jungle, med alle de forskellige modeller, så denne artikel, har prøvet at sammenligne forskellige produkter og finde frem til de bedste produkter til fyre. Hvilket er grunden til, at der i denne artikel er samlet en liste over de bedste minimalistiske tegnebøger på markedet, så er der en guideline at starte ud fra. Artiklen har prøvet at finde modeller, som rammer enhver smag. Så uanset om du er til almindelige traditionelle modeller eller du gerne vil have en mere avanceret og high tech udgave, skulle der være lidt af det hele på listen.

Er du til det meget traditionsrige og til et enkelt håndværk, er en kortholder i læder måske det helt rigtige valg til dig. Man kan for eksempel få et lækkert læder etui til ens kort, hvor der er nittet en elastik fast, direkte på læderet. Det gør at man altid har nem og hurtig adgang til sine kort og kontanter.
Er du mere til det designmæssige, hvor der er tænkt i arkitekttoniske udtryk, skal du måske vælge en Trove kreditkortholder i stedet. Har får du en minimalistisk pung, hvor fuldnarvet italiensk læder, er kombineret med hård elastik, som giver et fedt og minimalistisk udtryk. Der er kælet for detaljerne og er nem i brug i dagligdagen. Uanset om du har to kort, eller en større stak sammen med nogle kontanter.

Mange modeller er inddelt i rum, til hvert enkelt kort, sedler, mønter eller andet du skal have med. Men der er også modeller på markedet der hverken har rum, lommer, lynlås eller knapper, men hvor holder den så på pengene, tænker du nok. For eksempel Daycraft har en model, sp helt enkelt er et stykke læder der vikles rundt om dine kort, kontanter m.m. og så en elastik til at vikle rundt om til at holde på det.

Som førnævnt, er der mange forskellige modeller af kreditkortholdere på markedet. Men der er også en der adskiller sig fra flertallet, både når vi taler udseende, men også på sikkerheds området. Ögon har designet en kreditkortholder i aluminium, som samtidig er RFID safe og det betyder at det er umuligt at opsnappe data fra kortet, så længe det ligger i holderen. Det kan bedst beskrives ved, at kortet er gemt af vejen i et sikkert bur, hvor alle ens data er beskyttet.
Denne ögon er fremstillet i mange forsekllige farver, men også rent når vi taler udseende. De har lavet forskellige designs som dækker fra mænd til kvinder og sågar en model til kvinder der kan bruges i stedet for den traditionelle clutch.
Og faktisk er der også en model, der er beregnet til mønter. Vi kender alle sammen problematikken, vi får mønter tilbage men hvor skal gøre af dem. Med en møntholder fra ögon er det ikke længere noget problem.

Håber denne artikel har hjulpet dig til, i hvilken retning du skal lede, hvis du er på udkig efter en kreditkortholder.