Stort og småt om internethandel

Koziol er for dig der elsker et tvist af humor i hverdagen

Hvis du er den type der synes at dagligdagen godt kan gå hen og blive lidt kedelig og triviel og godt kan lide at krydre livet med sjove og alternative gadgets rundt om i hjemmet, såsom en sjov tesi, en anderledes proptrækker eller en holder til at putte i gryden når du skal koge æg. Det kan også være at du mangler en flaskeåbner til lågene på dine sodavender, fede plast lamper til hele huset eller sågar en unplugged kaffemaskine, der kan brygger dig den lækreste kop kaffe, på den gode gamle metode.
Hvis alle en af disse ting eller måske dem alle lyder som noget du kunne finde på at købe, så er det brandet Koziol du skal søge efter. Det er et tysk brand som har fokus i deres design på at lave ting, som skiller sig ud fra mængden, men samtidig er det helt almindelige dagligdags ting, som vi bruger hver dag, det har blot fået et tvist, så det ikke er så kedeligt. Tager vi for eksempel te sien så fås den i flere forskellige udformninger for eksempel en kat eller rudolf. Den bruges ved at du kommer te ned i sien og så hænger du katten eller rudolf på kanten af koppen og så kan teen trække imens. Den unplugged kaffemaskine fra Koziol er designet i kvalitets plast og ligner en helt almindelig kaffemaskine, men der hvor den skiller sig ud er, at i stedet for hvor man førhen i gamle dage, stod og lavede kaffen ned i en metal kande og med et kaffefilter der skulle rengøres efter hver kaffebrygning. Så brygger du her kaffen lige ned i koppen og den bruge helt almindelige engangs kaffefiltre.
Hele produkt sortimentet er fremstillet i plast og alt bliver produceret i Tyskland. Koziol har mange forskellige designere ind over en af dem er for eksempel den dansk designer Ole Palsby. Mange af deres designs har som førnævnt et tvist af humor og det er det der gør, at deres varer sælger så godt, for hvem vil ikke gerne have lidt sjov ind over de daglige pligter.