Stort og småt om internethandel

Koziol er funktionelle produkter med et tvist til fornuftig pris

Der er i dag stort fokus på design, men samtidig vil folk også gerne have noget der skiller sig ud fra mængden, så ikke alle hjem, bliver et bo bedre hjem. Derfor leder mange efter de lidt specielle ting.
Hvis denne beskrivelse passer på dig, så ville et brand som Koziol være et godt bud, de leverer funktionelle kvalitets produkter i plast, som har et tvist i designet, der gør det lidt anderledes.
Du vil kunne finde noget til hele hjemmet i deres kollektion, de spænder vidt fra køkken, til toilet sågar også til kontoret.
Og samtidig med at det er lækre kvalitetsvarer, kan det købes til en fornuftig pris, hvor de fleste kan være med.
Bag brandet står der flere designere fra hele verdenen, blandt andet er der den danske designer Ole Palsby.
Et af de store fokus punkter inden for produktioner af disse produkter er, at alt skal kunne klare en tur i opvaskemaskinen og det kan det også. Men der er en lille guide til hvordan du bedst passer på dine ting, så de holder sig flotte længst, den kommer nedenfor.
Hvordan rengører man så bedst produkter fra Koziol i opvaskemaskinen?
Hvis størrelse tillader det, skal du vaske produkterne i den øverste kurv. Dette reducerer risikoen for at de blive vredne, på grund af varmepåvirkning fra vramelegemet.
Sørg for at produkterne har rigelig plads inde i opvaskemaskinen. Du må ikke presse dem sammen på et sted med lidt plads. Produkter kan lejlighedsvis slå sig under vask, men de vil normalt vende tilbage til deres oprindelige form efter næste vask - fordi plast har en indbygget "hukommelse”.
Fødevarer, der har en intensiv farve - såsom tomater, gulerødder, æg, spinat, blåbær og rødbeder kan indeholde caroten eller andre naturlige pigmenter. Disse naturlige farvestoffer kan farve vandet i opvaskemaskinen og forårsage en let misfarvning af produkterne, selv om disse fødevarer ikke var faktisk på Koziol produktet. Sådanne ændringer af farvestoffer vil ikke påvirke anvendeligheden af ​​produktet på nogen måde. De vil forsvinde med tiden, da produktet udsættes for lys. For at undgå forurening eller misfarvning, anbefaler vi, at skylle alle denne type madvarer af med vand, for at fjerne eventuelt resterende mad før du lægger dem i opvaskemaskinen.
Brug standard opvaskemiddel, plus den mængde salt, der svarer til din lokale vandforsyning og et passende afspændingsmiddel - eller et tilsvarende 3-i-1 produkt. Undgå at bruge opvaskemaskine deodorizers eller andet lugt neutraliserende, da disse kan forårsage misfarvning.
Som en sidste tommelfingerregel, bemærk venligst, at helfarvede produkter er mindre påvirkede af maskinopvask end transparente emner.
Alle køkken produkter fra Koziol, som er beregnet til at komme i kontakt med varme gryder og pander er lavet af specielt varme-resistent plast, der kan modstå temperaturer op til 220 ° Celsius. Nogle af disse produkter er en spatel TURNER, omrørings ske OLIVER og alle køkkenredskaber i KANT serien. Disse elementer er både ekstremt funktionelle og holdbare. For at kunne have glæde af dem længst muligt, anbefaler vi at du ikke lader disse produkter hvile i gryden eller stegepanden i længere perioder, mens du laver mad.
En sidste ting man skal være opmærksom på, for at få størst glæde af produkterne fra koziol er, at mange af badeværelses produkterne fastgøres med sugekopper, som ikke vil skade vægge og overflader.
Det er nyttigt at huske, at sugekopperne blive sat fast af en fysisk proces, nemlig et vakuum, der er skabt ved at skubbe dem på overfladen. Dette virker kun på perfekt glatte, plane overflader som vinduer, spejle eller højglans fliser, der tillader kanten af sugekoppen til at ligge fladt. Desværre, ingen andre overflader virker. Det er jo som bekendt et videnskabeligt faktum.
Skulle sugekoppen af en eller anden årsag være let bøjet ud af form, skal man blot sænke sugekoppen ned i varmt vand (60 ° C) i et stykke tid. Varmen burde forårsage at sugekoppen vender tilbage til sin normale form.
Vi anbefaler, at du rengør fliserne med en standard glasrens, før du sætter sugekopperne på, for at sikre at overfladerne er helt støv- og fedtfri.