Stort og småt om internethandel

En clack æggedeler tager nemt og hurtigt toppen af dit æg

Take2Design stor for mange fede designs og et af dem er blandt andet den meget populære æggeskærer, som blev vist i fjernsynet, da vi alle sad og så ”Danmarks dejligste badehoteller”. Har var tre kendte anmeldere rundt og besøge flere badehoteller og på et af dem havde de, de har helt fantastiske æggeskærere.
I daglig tale kaldes de en clack æggedeler og den fungere helt simpelt ved at man, placeres delrens hoved på æggets top og så lader man kuglen falde ned på toppen af ægget og herefter kan du nemt fjerne toppen af ægget og det er klar til at spise.
Slut med at sidde og banke ægget ned mod bordet og sidde og pille skallen af, ikke flere små æggeskaller i munden. Blot lad kuglen falde en gang eller to, fjern toppen og værsgo og spis.
Æggedeleren er udført i et enkelt og klassisk design i to forskellige modeller, den ene har en gummiknop på toppen og fås i flere forskellige farver. Den anden er udført med en hånddekoreret porcelænskugle med mange forskellige motiver. Nogle er holdt i de sort/hvide farver og andre er mere kulørte i farvevalget. Eksempeler på de sort/hvide kunne være en med noder på, teksten goog morning, Zebra eller face. Og de kulørte kunne for eksempel være billedet af en blomst, leopard, tiger eller sågar et dannebrogsflag. Men dette er blot et lille udpluk af alle de flotte motiver der er på top kuglerne.
Denne fantastiske clack æggedeler er den perfekte gave til såvel ham som hende, alle har stor glæde af dens egenskaber, så mangler du en værts eller værtindegave vil en clack gift box være et rigtig godt bud. I dette sæt for man en clack og fire stk. til hørende hvide keramik æggebægre. Sågar børnene synes det er rigtig sjov, for med en clack æggedeler kan selv de mindste børn selv åbne deres æg, uden at skulle side og vente på de voksne. De holder blot på knoppen og lader kuglen falde ned, det kan selv børn på 2 – 3 år finde ud af. Så det er en win – win situation for både børn og voksne. Børnene får oplevelsen af, at kunne selv og de voksne bliver fri for at pille børnenes æg.
Så elsker du æg på morgenbordet i weekenden, så skriv en clack på din næste ønskeseddel og gør hele familien glad.