Stort og småt om internethandel

Broste Copenhagen har lækkert design til enhver indretning

Når vi indretter os har vi en tendens til ikke at smide noget væk, når vi køber noget nyt. Vi står og ser på alle de gamle ting vi har i huset, men kan ikke nænne at smide noget af det ud for den er da meget pæn, den virker jo stadig, den var godt nok dyr da vi købte den (for 20 år siden) eller den fik jo af tante Oda. Men det er en vigtig detalje at vi prioriterer hvad der skal være i vores hjem og ikke mindst hvor meget der skal være der. Jo flere ting vi har jo mere rodet kommer det til at se ud.
Hvis det er prisen der begrænser os i, at kunne sortere ud løbende er et brand som Broste Copenhagen et godt sted at starte, for de forhandler smarte moderigtige ting, men til en pris hvor de fleste kan være med og hvor man også synes man kan tillade sig at skrotte det igen efter en årrække når det ikke længere er moderne.
Et andet problem er, at vi er rigtig gode til at bruge farven hvid men derimod rigtig dårlige til at benytte alle andre farver. Vi maler væggene hvide, køber lyse møbler, creme farvede neutrale billeder til væggen og drister vi os til en farve så er det sort. Sorte møbler, tæpper, puder, lamper og så videre.
Og hermed ikke sagt at vores hjem skal være fyldt af 20 forskellige farver og ligne paletten fra en maler, men enkelte farver ville skabe list mere liv i rummene i stedet for at de ligner et venteværelse.
Hvis man synes det er for dominerende at male en hel væg i en farve, kan man for få penge købe flere flottede mønstrede pynte puder fra Broste Copenhagen, som giver lidt kulør til rummet men samtidig kan de nemt og hurtigt skiftes ud, hvis man bliver træt af at se på det.
En anden nem og hurtig måde at skabe lidt kulør på, er ved at finde forskellige lækre brugskunst ting som er med til at live lidt op i rummet. For eksempel fås der mange fede gulvkrukker og mindre krukker fra Broste Copenhagen, som er i fine farver uden at det går hen og bliver dominerende og skrigende farver.