Stort og småt om internethandel

Tøj til store piger har gennemgået en revolutionerende udvikling

Der er tit en fordom om er du overvægtig, så kan du ikke få noget pænt tøj, der sidder godt. Men det er ikke rigtigt, der er kommet rigtig mange finde mærker på markedet, som har fokus på, at der skal være en god pasform i tøjet, så det fremhæver de bedste egenskaber ved personen der bærer tøjet.
Førhen gik overvægtige kvinder altid rundt i et par tætsiddende gamacher og en alt for stor oversize bluse eller tunika og så troede man, at man skjulte hvor stor man egentlig var. Men det er man heldigvis gået fra, når man designer tøj til store piger i dag. Nu er der som førnævnt stort fokus på pasform og samtidig skal det være behageligt at have på. Og man har fundet ud af, at det faktisk gør noget godt for figuren, selvom den er lidt for stor, at tøjet sidder tættere på kroppen end førhen. Det er bare vigtigt at man køber tøj der er designet til store piger, for så har de lavet snittene de rigtige steder, så de gode former fremhæves og samtidig dækker man dem man gerne vil af med.
Og der findes rigtig mange gode mærker, der designer tøj til store kvinder som for eksempel Zhenzi, Cassiopia, Hanberg/One more, Yppig/Adia og Ciso for bare at nævne nogle stykker. Der er mange flere mærker, dette er blot et udsnit og så er det mærker der er dansk designet.
I dag er der faktisk nogle af de mærker, som vi kender fra de ”almindelige” butikker, som er kommet med ind på markedet til de store piger også. Så skellet mellem at være ”almindelig” og stor er ikke så stort i dag, når vi tænker tøj og mode. Og man har erfaret at det har stor betydning for psyken, at man kan klæde sig smart og moderigtigt, så man ikke behøver at skelne sig så tydeligt ud fra mængden, blot fordi man har lidt ekstra på sidebenene. Så længe leve fremskridtet for tøj til store piger, der giver mulighed for, at de kan føle sig lækre og booste selvværdet.