Stort og småt om internethandel

Proteinbar til et kalorielet mellemmåltid, når du er på farten

Er du en af de mange, der gør en stor indsats i træningscenteret eller på cykel- og løbestierne, går du med stor sandsynlighed også op i, hvad du spiser i hverdagen. Et aktivt liv stiller krav til ens spisevaner, og det er ikke altid let at skaffe sund mad, hvis man er på farten. Nogle tankstationer er så småt begyndt at tilbyde et sundere alternativ til hotdogs, chokoladebarer og pølsehorn. Flere steder kan du få små skåle med frugt eller salater. Har du ikke tid til at holde ind, kan det være rigtig praktisk at have en proteinbar med i tasken eller bilen. Melder sulten sig på arbejdet, er det en god idé at have et par liggende i skrivebordsskuffen, så du kaster dig over de mere usunde mellemmåltider eller snacks.
Forsøger du at mindske dit kalorieindtag, er det vigtigt at holde øje med indholdsbetegnelsen. Mange barer indeholder rent faktisk mange kalorier, så du skal gå efter de kaloriefattige versioner. Det høje indhold af protein giver en god mæthedsfølelse, så du ikke får lyst til at forsætte med at snacke.
Spiser du ofte en proteinbar som et mellemmåltid, er det en god idé at købe dem ind i større mængder ad gangen. Proteinbarer kan typisk holde sig længe, så holdbarheden er ikke et problem. Ved samtidig at købe dem på internettet, kan du ofte spare mange penge på at købe en boks eller to ad gangen.